Vedení ZO KSČM Poděbrady

KSČM Poděbrady

Z jednání listopadové schůze MO KSČM v Poděbradech

(4.12.2012)
V pátek 30.11.2012 proběhla členská schůze MO KSČM v Poděbradech. I přes velmi chladné počasí byla účast členů i hostů z řad veřejnosti hojná. Po delší nemoci jsme mezi námi přivítali i předsedu MO s. Jiřího Caňkáře. S uspokojením jsme zkonstatovali, že v Centru volného času, bylo – oproti minulé schůzi – pěkně teplo.
Po zahájení a uvítání hostů s. Toupalem přednesli jednotliví členové podle programu schůze své příspěvky a pak už dostal slovo jeden z hostů - velitel Městské policie v Poděbradech pan Miloš Dlabal (foto níže).
 Velitel Městské policie
Pohovořil stručně o prevenci kriminality, uvedl i příklady z praxe a ochotně zodpověděl dotazy přítomných. Všichni přítomní dostali letáčky a samolepky se základními pokyny pro krizové situace.

Posledním bodem programu byla diskuse, ve které vystoupil i další host – předseda OV KSČM v Nymburce s. Červenka. V živé rozpravě zúčastnění probrali připravovanou volbu prezidenta republiky, výsledky voleb a situaci v Krajském zastupitelstvu, a další zajímavá témata. Všichni byli také pozváni na další schůzi, která proběhne v pátek 21.prosince od 15 hodin.
Schůzi uzavřel opět s. Toupal a poděkoval všem přítomným za účast i za vytvoření příjemné atmosféry.

FOTOGALERIE
Z naší schůze