Vedení ZO KSČM Poděbrady

Jiří Čížek

Kontaktní mail KSČM v Poděbradech

Poděbrady KSČMCo nového v Poděbradech a okolí

Co nového v Poděbradech a okolí

Názory občanů na navrhovaný parkovací systém

(20.11.2012)

Na našich stránkách jsme již občany upozorňovali na nový návrh parkovacího systému, tento článek si můžete prohlédnout zde.

Od zveřejnění našeho článku jsme zaregistrovali následující reakce od občanů. Nejnovější řadíme nahoru.

" Je to pěkně na h...o. Zvláště pak, když rezidenti budou muset připlácet za své návštěvy a pan starosta tvrdí, že nechce vydělávat na poděbraďácích, ale v jeho hlavě se tak děje."

J.Z. skorodůchodkyně, která má v Poděbradech příbuzné.

J.Č. Poděbrady: "Nový parkovací systém podle mého názoru pouze ztíží možnost zaparkovat ve městě těm, kteří bydlí mimo Poděbrady a jezdí sem pouze na nákupy. Také nechápu smysl dlouhodobého parkování u Jízdárny, protože tam parkovali lidé, kteří do města vůbec nešli."

V.M. Poděbrady: "Tento geniální návrh zcela korespoduje s těmi předcházejícími: přemístění autobusové zastávky z Riegrova nám. do ulice Komenského nebo vybudováním chodníku pro zrakově postižené od spořitelny k lázeňskému domu Libuše, uprostřed kterého jsou umístěny sloupy veřejného osvětlení. Vidím, že po volbách bude mít nové zastupitelstvo co napravovat."

M.S. Poděbrady: "Parkovací systém vůbec nevyřeší problém s parkovacími místy. V některých místech se nebude dát normálně zaparkovat. Protože chce město z ulic, do kterých mohla pouze dopravní obsluha udělat jednosměrky, zvýší se provoz i v místech kolem škol a školek."

Svým pohledem na věc můžete přispět  i vy.

autor: KSČM Poděbrady
zdroj: ohlasy občanů